SmartfeedSmartfeed | OSS | Holdet | | Dato og tid er lør 20. aug 2022 05:55

Interesse for færdigudskåret træ til kabinetter?

Om diverse projekter. Bygning af en MAME maskine, bygning af en supergun, service/rengøring af en flipper eller lignende. Lad de andre brugere følge dine projekter - måske får de selv lyst til at gå i gang...
  • Forfatter
  • besked
Brugeravatar

Killer Bean 2

  • Indlæg: 84
  • Tilmeldt: tors 10. nov 2005 16:56
  • Geografisk sted: Århus
  • Highscores: 0
    Arcade winning challenges: 0

Interesse for færdigudskåret træ til kabinetter?

Indlægons 2. apr 2014 20:26

Okay, det forholder sig sådan, at vi i Trøjborg Arkadespilforening har en håndfuld japanske candy cabs at boltre os på. De er fantastisk smukke og det er ren porno, når man spiller Cave-shooters og andre nyere titler på dem. Men der er nu engang bare mange af de ældre spil gør sig bedst på et klassisk vestligt upright kabinet.

Vi har derfor snakket om, at der snart skulle hives et par JK-kabinetter hjem. Det ville være den nemmeste, og sikkert billigste løsning. Men når jeg nu er uddannet elektromekaniker og er udnævnt som "garagemester" i foreningen, synes jeg det ville være langt sjovere at bygge dem selv. Jeg har ikke nogen problemer med at strikke elektronikken og de andre småting sammen, og jeg har nogenlunde motorik nok til at kunne svinge en pensel og en malerrulle. Så det er ikke der, hunden ligger begravet.

Men jeg render panden mod en mur, når det gælder træarbejde. Der er ikke den store snedker gemt i mig, og jeg har ikke adgang noget af det seriøse værktøj som giver resultater, der er til at ta' og føle på.

Derfor har jeg snakket lidt med brugeren nico herinde fra. Han har styr på det med træ og er villig til at gøre det grove arbejde. Naturligt nok vil han helst sælge det, han allerede har på lager, før han kaster sig over noget nyt. Desuden er det ret meget hul i hovedet, hvis hele maskineriet skal startes op for et enkelt kabinet eller to. CNC-maskiner kan heller ikke læse tanker.

Problemet er bare, at jeg har forelsket mig i et design, som han ikke noget liggende af. Udformningen som Midway valgte til Galaga og Ms. Pac-Man synes jeg simpelthen er fantastisk sexet:

Billede

Men så er det jo, at jeg tænkte, jeg muligvis ikke var den eneste, der synes, det er et tosset lækkert design til et kabinet?

Hvis nu vi rottede os sammen om et samkøb, så der kunne blive skåret træ ud til en ordentlig håndfuld kabinetter, ville det ikke længere være spild af mandens tid. Det er i hvert fald, hvad jeg går og forestiller mig, men jeg ved ikke, om der overhovedet er interesse for den slags?

Og nico, du skal selvfølgelig være velkommen til at bryde ind og stoppe mig, hvis du synes, det er helt bims, det jeg har gang i :D

EDIT: Fjernede den sætning med "godt betalt". Der var lidt for stor risiko for, at folk kunne tolke det som, at nico kun laver ting for folk, hvis man betaler ham med naziguld og førstefødte. Det er alt for nemt at de få ondt i røven over ting på internettet. Mente blot, at manden naturligvis skal betales for sit arbejde. Med "godt" mener jeg såmænd bare, at man ikke skal tilbyde ham noget, der er en direkte hån :lol:
Congratulation. This story is happy end.

Tilbage til Projekter

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster

cron